Lennart van der Kraan

Help/Hoera, ik ga leidinggeven!

Verrassend simpel stappenplan voor een succesvolle start

‘Lennart van der Kraan schreef het perfecte boekcadeau voor beginnend leidinggevenden. ‘Help/Hoera, ik ga leidinggeven!’ is een moetje voor leidinggevenden die net met hun verantwoordelijke job beginnen.’

Henk Jan Kamsteeg – Bestsellerauteur

HelpHoera, ik ga leidinggeven! 3D

Bekend van

Reviews

5/5

Als je door het boek nieuwe inzichten hebt gekregen, help je mij als je deze ervaring deelt. Op websites als managementboek.nl en bol.com kun je met één simpele klik het aantal sterren kiezen. Je kunt natuurlijk ook een recensie schrijven. Hiermee laat je nieuwe leidinggevenden weten waarom het boek waardevol voor je is.

Ik ben je dankbaar.

Lennart van der Kraan

Lennart van der Kraan Groei Sneller
5/5

Downloads

Werkboek

Download hier het werkboek van 'Help/Hoera, ik ga leidinggeven!

Succesplan

Download hier het werkboek van 'Help/Hoera, ik ga leidinggeven!

Dit zeggen andere lezers:

5/5
Lennart van der Kraan schreef het perfecte boekcadeau voor beginnend leidinggevenden. ‘Hoera, ik ga leidinggeven!’ is een moetje voor leidinggevenden die net met hun verantwoordelijke job beginnen.
5/5
Als management student sta ik aan het begin van mijn leidinggevende carrière, Maar waar ga ik beginnen? volgens mij kunnen veel andere startende leiders zich daar ook wel in vinden. Lennart schrijft in 7 makkelijk te lezen hoofdstukken welke theorieën noodzakelijk zijn om te beginnen met leidinggeven. Het boek is zo toegankelijk geschreven dat je het binnen een weekend hebt uitgelezen. Wat ik zo leuk vind is dat Lennart voorbeelden vanuit zijn eigen ervaringen verteld, ook zijn er 'doe het zelf opdrachtjes' toegevoegd dit maakt het speels en je gaat ook meteen zelf aan de slag met je eigen doelen. Hét beste cadeau voor zowel beginnend leidinggevende als voor leidinggevende die zich willen bijspijkeren!
5/5
Erg leuk en leerzaam boek, makkelijk geschreven waardoor het ook makkelijk leest, zelfs als je n iet echt een lezer bent. Voor (beginnend) leiderschap erg handig om te lezen, heel herkenbaar!
5/5
Beginnen met leidinggeven is een van de grootste uitdagingen die je tegen kunt komen in je loopbaan. Je bent ineens verantwoordelijk voor een team, je hebt te maken met organisatiedoelen en ook jouw eigen leidinggevende verwacht van alles van je. Best spannend. Toch? Je wilt geen valse start maken en dus heb je nieuwe skills nodig. Maar waar begin je? Waar word je straks op afgerekend? En welke fouten moet je vooral niet maken? Met Help/Hoera, ik ga leidinggeven! zorg je in drie simpele stappen voor de perfecte start als leidinggevende. Want juist die start is zo belangrijk. Die bepaalt namelijk voor een groot deel hoe succesvol je wordt in je nieuwe rol als leidinggevende. Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn. En dat is precies waar dit boek je bij helpt. Op een eenvoudige en luchtige manier kom je erachter wat een goede voorbereiding inhoudt, hoe je een vliegende start maakt en hoe je ervoor zorgt dat je succesvol blijft als je eenmaal op je plek zit. Kortom, dit boek geeft je een verrassend simpel stappenplan voor een succesvolle start als leidinggevende.

Heb je tijdens het lezen van het boek vragen? Of kan ik je op een andere manier helpen? Stuur mij dan een mail op Lennart@groeisneller.nl

Contact

Scroll naar boven