Coaching

Je bedrijf en je leidinggevenden verdienen het.

Een goede leidinggevende zijn is iets anders dan goed kunnen meewerken. Veel leidinggevenden hebben moeite om de stap te zetten naar en controlerende en ondersteunde rol. In plaats daarvan doen ze zelf te veel. Medewerkers worden hierdoor afhankelijk van leidinggevenden en pakken taken niet zelfstandig op. En de leidinggevende? Die blijft steken en ontwikkelt zich niet verder.

Het gevaar? Medewerkers nemen zelf te weinig verantwoordelijkheid, leidinggevenden zijn vooral uitvoerend bezig en kijken te weinig naar de toekomst en zorgen onvoldoende dat anderen hun verantwoordelijkheid nemen. Ze zetten de stap niet om ECHT leidinggevende te zijn.

Met leiderschapscoaching pak je dit aan. Je leert wat leidinggevenden inhoudt en hoe je anderen aanstuurt. Je geeft leiding met visie, je wordt zelfverzekerd als leider, inspireert je medewerkers en geeft het goede voorbeeld.  Je wordt de leider die je wilt zijn en die het bedrijf verdient.

Uitblinkende leidinggevenden zorgen voor

Betere resultaten

Goed getrainde leidinggevenden zorgen voor meer omzet, blijere klanten en minder verloop. Investeren in leiderschap = investeren in je hele organisatie.

Hogere betrokkenheid

De werkrelatie met leidinggevenden bepaalt voor een belangrijk deel hoe betrokken medewerkers zijn. Goede leidinggevenden = betrokken medewerkers.

Nieuwe leiders

Leidinggevenden zorgen voor een domino-effect. Ze geven het juiste voorbeeld, nemen meer verantwoordelijkheid en creëren nieuwe leiders in je bedrijf.

Testimonials

Twee coachtrajecten

Leiderschapsprogramma

Voor leidinggevenden die toe zijn aan een nieuwe stap in hun ontwikkeling, is het leiderschapsprogramma de beste keuze. Dit zijn zowel nieuwe leidinggevenden die een sterke basis nodig hebben, als ervaren leidinggevenden die een nieuwe prikkel of uitdaging kunnen gebruiken.

Voor leidinggevenden

Inhoud traject

Resultaten

Werkwijze

Tijdens de kick-off bepalen we het vraagstuk en je leerdoelen. Tijdens het traject pas je het geleerde gelijk toe in de praktijk. We houden je doelen scherp voor ogen. Door een combinatie van training, coaching en begeleiding zorgen we voor een maximale groei.

Van ondernemer naar leider

Voor ondernemers die realiseren dat hun ontwikkeling het succes van het bedrijf bepaal, is het traject van ondernemer naar leider de beste keuze. In dit 1-op-1 traject ontwikkel je tot de leider die je organisatie nodig heeft. Je geeft leiding met visie en haalt het maximale uit jezelf en je organisatie.

Voor ondernemers die

Inhoud traject

Resultaten

Werkwijze

We maken kennis en werken pas samen als we het beiden zien zitten. We gaan een intensieve samenwerking aan. Jouw ontwikkeling als leider staat daarbij centraal. We kijken naar jouw leerdoelen en naar jouw praktijk. Ik ben jouw spiegel en je sparringpartner.

Veelgestelde vragen

Met een business coach richt je je op het inrichten van je bedrijf. Bij leiderschapscaching ligt de nadruk juist op jouw ontwikkeling als leider en als persoon. Dat helpt je om beter leiding te geven aan je bedrijf én heeft voordeel in je leven buiten je bedrijf.

We richten ons volledig op jouw groei. Je past wat je leert toe in jouw praktijk en dat levert weer nieuwe leermomenten op. We hebben intensief contact waarbij we je groei stap voor stap bijhouden. Ik ben jouw spiegel en je sparringpartner. Zo zorg je dat je maximaal groeit.

Mijn werkwijze is een combinatie van coaching, training en begeleiding. Het is uniek omdat je jouw eigen visie ontwikkelt. Dat wordt de basis voor jouw groei. We werken 1-op-1, waarbij we altijd kijken naar jouw praktijk. Wat je leert, pas je toe en dat levert weer nieuwe ervaringen op. Op deze manier haal je het maximale resultaat.

Je kunt geen losse sessies afnemen. Als je behoefte hebt aan een andere ondersteuning, neem dan contact met mij op.

Je kunt snel instappen. Na onze kennismaking en intake, plannen we de kick-off.

Twijfel is gezond. Het betekent dat je serieus overweegt om te kiezen voor groei. Jouw ontwikkeling als leider bepaalt het succes van je bedrijf. Wat verandert er als je groeit als leider? Wat voor effect heeft dat op jezelf? Op je omzet? Op je medewerkers? Op de productiviteit? En wat gebeurt er als je het niet doet? Als je twijfelt, kunnen we altijd vrijblijvend in gesprek.

Veelgestelde vragen

We maken eerst uitgebreid kennis en werken alleen samen als er een duidelijk leerdoel is. Daarnaast hebben we contact over de stappen die gezet worden.

De trajecten zijn op 1-op-1 basis. Als je zoekt naar een training voor meerdere leidinggevenden, neem dan contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mijn werkwijze is een combinatie van coaching, training en begeleiding. We maken daarbij onder andere gebruik van technieken uit mijn eigen boek. Zo realiseren we maximale groei.

Voor de kick-off plannen we een inspirerende externe locatie. De coachsessies vinden plaats in Alkmaar. In overleg kunnen deze (deels) online worden gedaan.

Je kunt geen losse sessies afnemen. Als je liever een kleinere investering doet, is een incompany training of workshop wellicht interessant voor je.

Je kunt snel instappen. Na onze kennismaking en intake, plannen we de kick-off.

Klaar voor inspirerend leiderschap?

Scroll naar boven

Groeimoment nieuwsbrief

‘De meest waardevolle nieuwsbrief over (persoonlijk) leiderschap.’

Elke woensdag ontvang je gratis 4 wijsheden in je inbox: 1 korte les die ik geleerd heb, 1 quote van een ander, 1 tip en 1 vraag om over na te denken.