Ik help beginnend leidinggevenden aan een succesvolle start.

Beginnen met leidinggeven is één van de grootste uitdagingen die je tegenkomt in je loopbaan. Voorkom een valse start en zorg dat je uit de startblokken schiet als leidinggevende!

Lennart van der Kraan Groei Sneller leidinggeven

Bekend van

Een goede start is onmisbaar.

Beginnen met leidinggeven is één van de grootste uitdagingen die je tegenkomt in je loopbaan.

Je bent ineens verantwoordelijk voor een team, je hebt te maken met organisatiedoelen en ook jouw eigen leidinggevende verwacht van alles van je. Best spannend. Toch?

Je wilt geen valse start maken en dus heb je nieuwe skills nodig. Maar waar begin je? Waar word je straks op afgerekend? En welke fouten moet je vooral niet maken?

Dat is belangrijk om te weten. Je start bepaalt namelijk voor een groot deel of je slaagt of faalt in je nieuwe rol als leidinggevende.

De meeste medewerkers beoordelen hun leidinggevende dramatisch. Een slechte relatie met hun leidinggevende is zelfs de belangrijkste reden om een andere baan te zoeken. Ook in andere onderzoeken komen leidinggevenden slecht uit de bus.

Het is niet gek dat leidinggevenden er zo belabberd vanaf komen. Het grootste gedeelte van de leidinggevenden heeft namelijk geen training gehad over leidinggeven. Ze missen de vaardigheden die nodig zijn om een goede leidinggevende te zijn.

Dat wil je niet.

Veel leidinggevenden presteren onnodig slecht.

Coaching en training helpt.

Leidinggeven is een vak apart. Door middel van coaching en training kun je sneller en meer waarde toevoegen aan je organisatie. 

Goede leidinggevenden maken betere beslissingen, halen betere resultaten en zorgen voor meer betrokken medewerkers.

Kortom: je geeft effectiever leiding.

Door de juiste begeleiding voorkom je dat je een valste start maakt en zorg je ervoor dat je uit de startblokken schiet. Je legt de basis voor een succesvolle loopbaan.

 

De beste leidinggevenden investeren in hun eigen ontwikkeling. Als je een goede leidinggevende wilt zijn dan moet je aan de bak.

Dit programma is niet voor jou als je op zoek bent naar trucjes. Een goede leidinggevende worden kost tijd. Je moet de uitdaging aandurven. Als het makkelijk was, deed iedereen het wel. En je wilt impact maken, toch?

Dit programma is wel voor jou als:

  • je impact wilt maken
  • je bereid bent in jezelf te investeren
  • je ambitieus bent en stappen wilt maken
  • je een goede start wilt maken als leidinggevende
Klinkt dit als jou? Neem dan contact op.

Niet voor iedereen.

Lennart van der Kraan Groei Sneller leiderschapscoach

Over Lennart van der Kraan

Als leiderschapstrainer en leiderschapscoach help ik beginnend leidinggevenden aan een succesvolle start. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Help/Hoera, ik ga leidinggeven!‘. Met mijn boek help ik beginnend leidinggevenden aan een succesvolle start door middel van een simpel stappenplan.

Net als jij wil ik impact maken. Jarenlang gaf ik leiding aan een team van 30 mensen en was ik verantwoordelijk voor zo’n 400 hotelgasten tegelijk in een centrumhotel in Amsterdam..

Ik heb veel leidinggevenden geholpen aan een succesvolle start van hun loopbaan. Stuk voor stuk maken ze nu het verschil in hun organisaties. Ze maken hun ambities waar en ze hebben een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Dat gun ik jou ook.

Lennart van der Kraan

Wat andere leidinggevenden zeggen?

Super resultaat. Met de coaching van Lennart heb ik meer balans in het leidinggeven gevonden. Het werkt veel effectiever nu de uitvoering en verantwoordelijkheden van mij als leidinggevende en mijn team helder zijn. Een dikke aanrader.
I spend a few months working with Lennart and during the time I was there he had the objective to teach me how to become a operations supervisor. I have to say it was the best experience I had from a colleague. Always ready to answer questions, attentive to details. Gave me managing advice that I will keep in mind for life. His connection with people Is understanding the momentum and be him self.
Wat een verschil! Met behulp van Lennart geef ik nu effectiever leiding. Voorheen zei ik al snel ‘ja’ tegen alle verzoeken. Ik sta nu meer stil bij wat ik zelf belangrijk vind. Hier heb ik zelf veel voordeel bij, maar zeker ook de mensen aan wie ik leidinggeef.
Esmee Isidora-Pieters Groei Sneller
Esmee Isidora-Pieters
Senior adviseur dagelijkse bankzaken
Lennart is a highly motivational individual with a great understanding of what is required to make a strong reliable leader. Lennart was my supervisor during my first hospitality role and played a major part in starting me on a journey of self development and personal growth. Lennart's patience as a teacher, understanding and ability to see potential in those who make up a part of his team are the skills that enable him to make an effective and inspiring coach. Lennart's genuine interest and care for those with whom he works with is clear to all those fortunate enough to have been in this position.

Voorkom een slechte start.

Je start als leidinggevende bepaalt voor een groot deel slaagt of faalt. Het belang is dus groot.

Door coaching voorkom je dat je wordt overdonderd. Je krijgt houvast in een van de meest uitdagende periode uit je loopbaan.

Voorkom een slechte start en vlieg uit de startblokken als leidinggevende.

Je bent tot hier gekomen.

Neem contact op.

Telefoonnummer: 0651752726
Email: info@groeisneller.nl

Esdoornlaan 28
1829HG Oudorp

Scroll naar boven