Geef je organisatie de leidinggevenden die het verdient.

Goede leidinggevenden maken betere beslissingen, halen betere resultaten en zorgen voor meer betrokken medewerkers. Ik zorg dat leidinggevenden sneller en meer waarde toevoegen.

Lennart van der Kraan Groei Sneller leidinggeven

Bekend van

De juiste begeleiding voor beginnend leidinggevenden is doorslaggevend.

De kans is groot dat je voor nieuwe leidinggevenden geen speciaal inwerkprogramma hebt.

Tijdens de sollicitatie leg je de functie uit, je nieuwe leidinggevende begint aan zijn of haar proeftijd en daarna beslis je of jullie samen verder gaan.

Klinkt logisch, toch?

Ik heb slecht nieuws: dat is het niet.

De start van een leidinggevende bepaalt voor een groot deel hoe succesvol hij/zij wordt in die rol.

Als je leidinggeeft wordt er iets anders van je gevraagd dan wanneer je geen leidinggeeft. Je hebt nieuwe vaardigheden nodig.

Wanneer je die vaardigheden niet hebt, word je net zo dramatisch beoordeeld als de meeste leidinggevenden. De juiste begeleiding is dus essentieel.

De meeste medewerkers beoordelen hun leidinggevende dramatisch. Een slechte relatie met hun leidinggevende is zelfs de belangrijkste reden om een andere baan te zoeken. Ook in andere onderzoeken komen leidinggevenden slecht uit de bus.

Het is niet gek dat leidinggevenden er zo belabberd vanaf komen. Het grootste gedeelte van de leidinggevenden heeft namelijk geen training gehad over leidinggeven. Ze missen de vaardigheden die nodig zijn om een goede leidinggevende te zijn.

Dat is zonde en onnodig.

Veel leidinggevenden presteren onnodig slecht.

Coaching en training helpt.

Leidinggeven is een vak apart. Door middel van coaching en training kun je het inwerkproces van nieuwe leidinggevenden versnellen. Ze voegen daardoor meer en sneller waarde toe aan je organisatie.

Goede leidinggevenden maken betere beslissingen, halen betere resultaten en zorgen voor meer betrokken medewerkers.

Kortom: ze geven effectiever leiding.

De juiste begeleiding voor beginnend leidinggevenden levert je veel op. Het is alsof je een dominosteen omstoot die een keten van goede beslissingen in gang zet. Dat is goed voor je leidinggevenden, hun team en je hele organisatie.

Ondersteuning voor beginnend leidinggevenden is belangrijk. 90% van de HR-managers vindt dat beginnen met leidinggeven één van de grootste uitdagingen is die je tegen kunt komen in je loopbaan.

 

Lennart van der Kraan Groei Sneller leiderschapscoach

Over Lennart van der Kraan

Als leiderschapstrainer en leiderschapscoach help ik beginnend leidinggevenden aan een succesvolle start. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Help/Hoera, ik ga leidinggeven!‘.  Met mijn boek help ik beginnend leidinggevenden aan een succesvolle start door middel van een simpel stappenplan.

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon gaf ik jarenlang leiding aan een team van 30 mensen en was ik verantwoordelijk voor zo’n 400 hotelgasten in een centrumhotel in Amsterdam.

Goede leidinggevenden zijn de smeerolie van je organisatie. Ze maken betere beslissingen, halen betere resultaten en zorgen voor meer tevreden medewerkers. Het is jouw verantwoordelijkheid om je leidinggevenden de juiste begeleiding te geven.

Ik kan helpen.

Ik heb veel leidinggevenden geholpen om uitstekende leidinggevenden te worden. Stuk voor stuk maken ze nu het verschil in hun organisaties. Ze maken betere beslissingen en halen betere resultaten. Kortom, ze geven effectiever leiding.

Geef je organisatie de leidinggevenden die het het verdient en stuur mij een bericht.

Lennart van der Kraan

Wat andere leidinggevenden zeggen?

Super resultaat. Met de coaching van Lennart heb ik meer balans in het leidinggeven gevonden. Het werkt veel effectiever nu de uitvoering en verantwoordelijkheden van mij als leidinggevende en mijn team helder zijn. Een dikke aanrader.
I spend a few months working with Lennart and during the time I was there he had the objective to teach me how to become a operations supervisor. I have to say it was the best experience I had from a colleague. Always ready to answer questions, attentive to details. Gave me managing advice that I will keep in mind for life. His connection with people Is understanding the momentum and be him self.
Wat een verschil! Met behulp van Lennart geef ik nu effectiever leiding. Voorheen zei ik al snel ‘ja’ tegen alle verzoeken. Ik sta nu meer stil bij wat ik zelf belangrijk vind. Hier heb ik zelf veel voordeel bij, maar zeker ook de mensen aan wie ik leidinggeef.
Esmee Isidora-Pieters Groei Sneller
Esmee Isidora-Pieters
Senior adviseur dagelijkse bankzaken
Lennart is a highly motivational individual with a great understanding of what is required to make a strong reliable leader. Lennart was my supervisor during my first hospitality role and played a major part in starting me on a journey of self development and personal growth. Lennart's patience as a teacher, understanding and ability to see potential in those who make up a part of his team are the skills that enable him to make an effective and inspiring coach. Lennart's genuine interest and care for those with whom he works with is clear to all those fortunate enough to have been in this position.

Stop met het verspillen van geld en geef je organisatie de leidinggevenden die het verdient.

De kosten van slecht leiderschap zijn schrikbarend. Één slechte leidinggevende kost tot wel €125.000 per jaar.

Niet optimaal leiderschap zorgt voor slechtere beslissingen, slechtere resultaten en minder betrokken medewerkers.

Als je niet in je leidinggevenden investeert dan krijg je slechtere resultaten.

Geef je organisatie de leidinggevenden die het verdient door te investeren in je leidinggevenden.

Je bent tot hier gekomen.

Neem contact op

Telefoonnummer: 0651752726
Email: info@groeisneller.nl

Esdoornlaan 28
1829HG Oudorp

Scroll naar boven